FEN FAKÜLTESİ

Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Alaaddin ÇUKUROVALI ve Prof. Dr. Rıfat ÇOLAK Emeklilik Töreni

01.07.2021 03:54

Üniversitemize ve Fakültemize birçok emeği geçmiş Emekliliğe ayrılan, Matematik bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Rıfat ÇOLAK ve Kimya bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Alaaddin ÇUKUROVALI hocalarımıza veda töreni düzenlenmiştir.

Üniversitemizde ve Fakültemizde birçok lisans ve lisansüstü öğrenci yetiştirmiş, çok değerli idari görevler icra etmiş kıymetli hocalarımıza yapmış oldukları katkılardan dolayı, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Soner ÖZGEN, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mikail ET ve fakültemizin öğretim üyelerinin katılımlarıyla veda töreni düzenlenmiş, plaket takdim edilmiştir.

Değerli hocalarımıza bundan sonraki yaşamlarında, sağlıklı, huzur dolu yıllar dileriz.